Fripturi de somon la cuptor cu cartofi rosii

Fripturile de somon prăjite la cuptor cu cartofi roșii sunt un fel principal fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și cu 30 de feluri principale. Această rețetă servește 4. Pentru 4,21 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 de calorii , 37 g de proteine și 15 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de chili, crenguțe de coriandru, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este spectaculos. Încercați fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , fripturi de conopidă prăjită și parmigiana și burgeri de somon cu aioli de ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați cartofii și tăiați fiecare în jumătate. Într-o tigaie de 9 pe 13 inci, amestecați cartofii cu 2 lingurițe de ulei, apoi întoarceți cartofii tăiați în sus.
Se coace la cuptor la 425 de grade timp de 10 minute. Întoarceți cartofii tăiați în jos și coaceți până când abia se înmoaie când sunt străpunși, aproximativ 10 minute mai mult.
Între timp, cu un curățător de legume, tăiați coaja (doar partea de portocală) de portocală. Coaja tocată. Într-un castron mic, combinați coaja, restul de 2 lingurițe de ulei, oregano, chimen, praf de chili, coriandru tocat și piper.
Clătiți somonul și uscați. Frecați amestecul de condimente pe părțile tăiate ale peștelui.
Împingeți cartofii pe părțile laterale ale tigaii. Asezati fripturile de somon intr-un singur strat in centrul tigaii.
Coaceți până când somonul este opac, dar încă arată umed în centrul părții celei mai groase (tăiați pentru a testa), 8 până la 10 minute.
Pe măsură ce somonul se coace, folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a tăia membrana din portocală; arunca.
Tăiați între membrane pentru a elibera segmentele de fructe; aruncați orice semințe.
Transferați fripturile de somon pe farfurii calde și adăugați porții egale de cartofi.
Se ornează cu segmente de portocale și crenguțe de coriandru.