Fripturi aromate de pui prăjite cu sos

Rețeta Fripturi aromate de pui prăjite cu sos poate fi făcută în aproximativ 5 ore și 35 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 391 de calorii , 42 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,17 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 14 bucătari și bucătari. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână fripturi rotunde de vită, amestec de sos de pui, cremă condensată de supă de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , Fripturi cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru și Fripturi cu pesto, roșii și brânză feta .
Instrucțiuni
Amestecați supa cremă de pui și sosul de vită într-un aragaz lent, acoperiți și setați aragazul la scăzut.
Cu un ciocan de fragedare a cărnii sau cu marginea unei farfurii mici și rezistente, bateți fripturile rotunde de vită pe o suprafață de lucru peste boabele cărnii pentru a face multe tăieturi mici peste fibrele cărnii.
Presărați condimente grecești pe ambele părți ale fripturii și presărați amestecul uscat de sos de pui peste fripturi pentru a face o acoperire uscată. Amestecați orice exces de amestec uscat de sos în aragazul lent.
Încinge ulei de măsline într-o tigaie grea la foc mediu. Prăjiți fripturile în uleiul încins până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 8 minute.
Puneți fripturile în amestecul de sos din aragazul lent, punând sosul peste fripturi pentru a se umezi. Gătiți rondelele de ceapă în tigaia fierbinte până se rumenesc, aproximativ 10 minute, amestecând des și întindeți ceapa peste fripturile din aragaz.
Recuperați aragazul și gătiți până când carnea este foarte fragedă și sosul este gros, aproximativ 5 ore.