Friptura de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola a lui Bruce aidells

Friptura de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola a lui Bruce aidells
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul lui Bruce Aidells și friptura de flanc umplută cu Gorgonzola. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 442 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 146 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți spanac, friptură de flanc, gorgonzola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută cu spanac și Gorgonzola, Stinco al lui Bruce aidells (cozi de porc fierte și prăjite), și Friptură de flanc umplută cu spanac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a flutura friptura: folosind un cuțit lung și ascuțit, ținându-l paralel cu suprafața de lucru, tăiați o parte lungă a fripturii, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de partea opusă. Deschide friptura ca pe o carte. (Nu vă faceți griji dacă ați făcut o gaură sau două în carne, deoarece va fi ascunsă atunci când înfășurați friptura.) Sau, dacă friptura este deja subțire, nu o fluturați; doar lăsați-o cu un ciocan de carne la 1/4 până la 1/2 inch grosime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați șalota și saut-ul până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Transferați într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți toată umezeala din spanac. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8
Se transferă într-un castron mediu și se amestecă firimiturile de pâine și brânza. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați friptura pe o foaie de folie de plastic cu o latură lungă a fripturii orientată spre dvs. Ungeți amestecul de spanac uniform peste friptură, lăsând o margine de 1 inch de-a lungul marginii cele mai îndepărtate de dvs. Începând cu partea cea mai apropiată de dvs. și folosind folia de plastic ca ajutor, înfășurați friptura, apăsând ușor pe umplutură, apoi legați friptura rulată cu sfoară de măcelar la intervale de 2 până la 3 inci. Condimentează exteriorul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
10
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare sau o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Prăjiți friptura pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Se introduce în cuptor și se prăjește timp de 25 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii citește 120 F până la 125 f pentru mediu-rar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați pe o tăietură, cort cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Pentru a servi, scoateți șirul din friptură și tăiați - l în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista