Friptura de Cowboy a lui Jan cu gust de roșii

Friptura de Cowboy a lui Jan cu gust de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 956 calorii, 28G de proteine, și 85g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, ulei de măsline, friptură cu ochi de coaste și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură cu ochi de coaste cu gust de roșii-Caper, Friptură de flanc fript cu gust de roșii-Scallion, și Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele pentru amestecul de condimente împreună.
Scoateți friptura din frigider cu 1 oră înainte de gătit pentru a permite fripturii să ajungă la temperatura camerei. Frecați friptura cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi frecați amestecul de condimente pe friptură. Pune deoparte.
Scoateți tulpinile din roșii și tăiați-le pe cele mai mari în jumătate. Într-un castron, combinați roșiile, jalapeno, șalotă, oțet balsamic, ulei de măsline, pătrunjel, cilantro și sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-o tigaie mare din fontă sau o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline. Când fumați fierbinte, ardeți friptura pe toate părțile și puneți-o în cuptorul preîncălzit. Lăsați friptura să se prăjească până când temperatura sa internă este de 100 până la 105 grade F pe un termometru pentru carne.
Scoateți-l din cuptor și puneți friptura pe un suport de răcire. Lăsați friptura să se odihnească pe raft timp de 10 minute.
Scoateți friptura pe o tăietură și feliați 4 până la 5 felii din ochiul fripturii, lăsând puțină carne pe os. Lingurați Roșia savurați deasupra fripturii unde osul întâlnește feliile.
Acest fel de mâncare este excelent cu vin roșu mediu până la greu sau cu o bere medie până la intensă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah