Friptură Simplă De Oțet

Friptură Simplă De Oțet
Friptura simplă de oțet este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 589 calorii, 76g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți oțet de cidru de mere, ulei, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cartofi prăjiți la grătar cu oțet de malț Aioli, Friptură de ardei roșu și ceapă prăjită cu oțet Balsamic, și Friptură flanc cu oțet de vin roșu și verdeață: Low Carb.

Instrucțiuni

1
Lira fripturi folosind un ciocan de carne pentru a tenderize.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Așezați într-un vas de sticlă superficial și turnați oțetul peste fripturi, astfel încât acestea să fie acoperite. Se dă la frigider timp de 30 până la 45 de minute pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Bateți ouăle într-un vas superficial și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Puneți făina într-un vas separat. Înmuiați fripturile în făină, apoi în ou, apoi din nou în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se pune în uleiul încins și se prăjește pe fiecare parte până se rumenesc adânc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista