Friptura prăjită cu varză de Bruxelles și migdale este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 411 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 11 fani. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de suc de lămâie, varză de Bruxelles, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Cu Caise + Migdale Prăjite, Varză de Bruxelles cu slănină și migdale, și Varză de Bruxelles prăjită cu migdale și Pecorino pentru rețete similare.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.