Friptură prăjită cu unt de caper-hamsie

Friptura prăjită cu unt de caper-hamsie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 79 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de coajă de lămâie, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură și cartofi cu vinetă de hamsie-Caper, Somon cu unt de caper-hamsie, și Friptură de ochi cu coaste cu roșii-Caper Relish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fileul de hamsii într-o pastă pe o tăietură cu partea unui cuțit de bucătari.
Presărați usturoiul cu un vârf de sare kosher și zdrobiți-l într-o pastă.
Puneți untul într-un castron mic pentru microunde și puneți-l la cuptor cu microunde în rafale de 10 secunde până când începe să se topească. Puneți untul cu o furculiță și amestecați hamsia, usturoiul, pătrunjelul, caperele, coaja de lămâie și câteva măcinări de piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci (de preferință fontă) la foc mare. Condimentați fripturile generos cu sare și piper. Prăjiți fripturile pe toate părțile până când un termometru pentru carne citește 49° pentru rare sau125 pentru rare medii, 8 până la 10 minute în total.
Serviți fiecare friptură acoperită cu o bucată de unt.
Fasole verde cu roșii și Balsampe lateral.
43, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
0, Grăsimi Polinesaturate