Friptură Oscar
Steak Oscar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 11,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 69G de proteine, 128g de grăsime, și un total de 1458 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână sparanghel, fripturi de file de vită, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Friptură Oscar (Pentru 2), Friptură Oscar, și Friptură Oscar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Adăugați gălbenușurile de ou într-un blender sau un robot de bucătărie și amestecați.
Adăugați sucul de lămâie și amestecați câteva secunde. Cu blenderul pornit, stropiți încet în untul topit. Opriți blenderul, adăugați puțină sare și cayenne și bateți-l din nou până se combină.
Adăugați tarhonul tocat și pulsul. Pune deoparte.
Pentru friptură: sare generos și piper ambele părți ale fripturilor.
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați untul și uleiul de măsline. Când untul se topește, adăugați fripturile în tigaie și căutați pe ambele părți până la o culoare foarte frumoasă, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Puneți tigaia în cuptor pentru a termina de gătit fripturile. Gatiti pana la mediu rare, 4-5 minute. Acoperiți ușor în folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Puneți sparanghelul pe o foaie de copt, stropiți peste uleiul de măsline și presărați puțină sare și piper. Prăjiți timp de 5 până la 10 minute.
Pentru creveți: topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Se adaugă creveții și se sotează până se rumenesc și se rumenesc închis.
Se presară puțină sare și piper. Pune deoparte.
Așezați fiecare friptură de file pe o farfurie și așezați deasupra trei-patru sulițe de sparanghel. Îngrămădiți niște creveți sotate și stropiți pe niște hollandaise
Se presară pătrunjelul și se servește.