Friptură mixtă de ardei cu ceapă

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de ardei mixt cu ceapă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ardei grași în culori, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Friptură cu crustă de ardei Szechwan înăbușită cu ceapă, și Friptură de ardei la grătar fără Gluten cu ceapă de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de soia, amidonul de porumb și 1/3 cană de apă într-o cană.
Se usucă friptura și se presară cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Amestecați jumătate de friptură până se rumenesc, dar încă roz în interior, aproximativ 4 minute.
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante și repetați cu friptura rămasă, adăugând 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și amestecați ardeii grași, ceapa și usturoiul, până când ceapa este aurie, 6 până la 7 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de apă și se gătește, acoperit, 3 minute. Întoarceți friptura în tigaie, apoi amestecați amestecul de amidon de porumb. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând, 2 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.