Friptură Marocană
Friptura marocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Pui Fript În Stil Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de prăjire grea setată pe 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Se presară friptura cu sare de mare și piper. Sear roastin tigaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și așezați-l pe un platou.
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând constant, aproximativ 3 minute.
Combinați ardeiul, chimenul și scorțișoara într-un bol mic; adăugați la legume și gătiți, amestecând constant, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion și întoarceți fripturala tigaia de prăjire. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 3 până la 3 1/2 ore sau până când furculița este fragedă.
Scoateți carnea de vită din tigaie și așezați-o pe un platou; cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Strat degresat de grăsime de pe suprafața lichidului de gătit.
Adăugați năutul în lichid și puneți-l la foc mediu, amestecând ocazional, până când năutul este cald. Se amestecă ingredientele rămase. Separați carnea în porții și lingurați lichidul și legumele peste carnea de vită.