Friptură la grătar cu trei vârfuri cu Salsa de ardei gras
Rețeta friptură la grătar cu trei vârfuri cu Salsa de ardei gras se poate face în aproximativ 35 de minute. Pentru $2.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 353 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită căței de usturoi, sare, pătrunjel și ceapă verde. 473 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Friptură marinată la grătar cu trei vârfuri cu Pesto de coriandru de ardei roșu {Giveaway}, Tri-Tip picant la grătar cu un Trio de Salsa, și Friptură la grătar cu trei vârfuri cu marinată de Chili melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați friptura: pregătiți marinada într-un castron mare, amestecând împreună toate ingredientele pentru marinată.
Așezați friptura în castron și acoperiți pe toate părțile cu marinada. Marinați timp de 20 de minute în timp ce preîncălziți grătarul.
Pregătiți grătarul:pregătiți grătarul pentru căldură directă. Dacă utilizați cărbune, utilizați aproximativ 5 kilograme de cărbuni. Puneți cărbunii astfel încât mai mulți dintre ei să fie pe o parte decât pe cealaltă, astfel încât să aveți o zonă de căldură ridicată și o zonă de căldură mai mică.
Se usucă friptura, se presară sare și piper: când grătarul este gata și fierbinte, scoateți carnea din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Presărați generos peste tot cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Așezați tri-vârful pe partea fierbinte a grătarului. Lăsați capacul oprit și urmăriți cu atenție dacă apar erupții.
Pe măsură ce carnea se rumeneste, orice grăsime se va topi și se va picura pe cărbuni provocând erupții. Acestea sunt în regulă, atâta timp cât nu scapă de sub control.
Continuați să mutați tri-vârful în jurul grătarului, departe de flăcări, dacă acestea devin prea mari. Maro bine pe ambele părți.
Mutați friptura pe partea de căldură mai mică a grătarului: când friptura cu trei vârfuri este rumenită peste tot, mutați-o pe partea de căldură mai mică a grătarului.
Acoperiți grătarul și închideți orificiile de ventilație suficient, astfel încât să mențineți aproximativ 300-325 temperatura F în grătar. (Dacă utilizați un grătar cu cărbune, puteți plasa un termometru pentru carne prin orificiile de ventilație pentru a măsura căldura.)
Dacă utilizați un grătar pe gaz, opriți unul dintre arzătoare și mutați carnea peste acel arzător pentru încălzire indirectă.
Verificați temperatura: gătiți tri-vârful până când un termometru pentru carne citește 130 F când este introdus în partea cea mai groasă a cărnii (15-30 de minute, în funcție de grosimea cărnii).
Se scoate de pe grătar, se acoperă cu folie și se lasă să se odihnească timp de 15 minute.
Faceți salsa: Faceți salsa de ardei gras amestecând toate ingredientele de salsa într-un castron mic.
Tăiați tri-vârful în felii de 1/4 inch peste bobul cărnii.
Se servește cu salsa de ardei gras.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptura Tri Tip. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.