Friptură Grecească Pitas
Rețeta Pitas de friptură grecească ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă face 4 porții cu 329 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți pitas, oțet de vin, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură Grecească Pitas, Salată grecească de friptură și Pesto Pitas, și Pitas de friptură grecească cu sos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați friptură în pungă. Marinați 3 minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Presărați friptura cu 1/4 linguriță de sare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați friptură; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana la coacerea dorita.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Întoarceți tigaia la căldură.
Adăugați suc, usturoi și spanac; saut 1 minut.
Se ia de pe foc; se adaugă sarea rămasă.
Lingură 2 linguri amestec de spanac în fiecare jumătate de pita.
Așezați 1 lingură de ceapă, 3 felii de castraveți și 1 1/2 uncii de friptură în fiecare jumătate de pita; presărați 1 lingură de brânză în fiecare jumătate de pita.
Combinați 1 cană de naut conservat clătit și scurs, 2 linguri suc de lămâie, 1 lingură tahini (pastă de semințe de susan prăjită), 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper roșu măcinat într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează bine. Adăugați treptat 3 linguri de ulei de măsline extravirgin; procesați până se omogenizează.
Se servește cu felii de ardei roșu și morcovi.