Friptură Espresso cu dovlecei coapte și cartofi

Friptură Espresso cu dovlecei coapte și cartofi
Friptura Espresso cu dovlecei coapte și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 853 calorii, 67g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 163 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți rozmarin, friptură de flanc, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de mușchi și cartofi copți, Zucchini Cartofi De Două Ori Coapte, și Friptură de flanc cu cartofi de două ori copți.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline, rozmarinul, Worcestershire, muștarul, oțetul, piperul negru, Espeleta, scorțișoara, usturoiul, espresso-ul și șalotele într-un vas superficial sau o pungă mare de depozitare a alimentelor din plastic. Întoarceți friptura în marinată și dați-o la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Încălziți broilerul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare. Gatiti friptura de flanc aproximativ 12 minute, rotind o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Lăsați friptura să se odihnească 5 până la 10 minute, apoi feliați bobul în felii groase de 1/2 inch. Se îmbracă cu suc de lămâie, pătrunjel și se presară cu puțină sare pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Pentru dovlecei și cartofi: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Turnați jumătate din roșii într-o caserolă și rupeți-le puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Presărați niște cimbru peste ele și stropiți cu ulei de măsline. Se acoperă cu un strat de dovlecei și se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu cartofii și se condimentează cu sare și piper, niște rozmarin, se presară usturoi, niște ceapă, un strop de ulei de măsline și niște brânză rasă. Repetați straturile până când consumați toate legumele și coaceți până când se rumenesc și se rumenesc și cartofii sunt fragede, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Obțineți lista de cumpărături a lui Rachael pentru rețetele acestui episodaici.

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoioțet balsamic îmbătrânitoțet balsamic îmbătrânit1Oreos dublu umplutcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii înăbușite sau roșii italiene San Marzanoroșii înăbușite sau roșii italiene San Marzano1Bucăți de caramele Heath BarDespre Espelette sau piper cayenneDespre Espelette sau piper cayenne1lingură rotundă muștar Dijonlingură rotundă muștar Dijon1shotespresso, răcit sau aproximativ 1/2 cană cafea tare preparată, răcităespresso, răcit sau aproximativ 1/2 cană cafea tare preparată, răcită9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de flancfriptură de flanc23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin proaspăt tocat finrozmarin proaspăt tocat fin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2cuișoare mariusturoi, tocat fin sau rasusturoi, tocat fin sau ras4cuișoare mariusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri0Bucăți de caramele Heath BarDespre scorțișoară măcinatăDespre scorțișoară măcinată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4creveți și cu veneUlei de măsline, pentru stropirea liberalăUlei de măsline, pentru stropirea liberală2ceapă, feliată subțireceapă, feliată subțire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasăbrânză Parmigiano-Reggiano proaspăt rasă4creveți și cu veneSugestii de servire: pătrunjel, lămâie și sareSugestii de servire: pătrunjel, lămâie și sare3cartofi, curățați și tăiați subțirecartofi, curățați și tăiați subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin, tocat finrozmarin, tocat fin4creveți și cu veneSare și piperSare și piper1șalotă, tocată mărunt sau rasășalotă, tocată mărunt sau rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos WorcestershireSos Worcestershire2dovlecei, felii subțiridovlecei, felii subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista