Friptură elvețiană pentru doi
Swiss Steak for Two durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 512 calorii , 38 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Pentru 4,37 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 2. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură rotundă de vită, roșii conservate, ceapă și ardei. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 67% . Încercați fulgi de ovăz elvețian rece , șuncă la grătar și sandviș elvețian și șuncă și panini elvețian cu ciuperci și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați făina, 1/4 linguriță de sare și piper.
Tăiați friptura în două bucăți; puneți în pungă și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie la foc mediu, rumeniți friptura în ulei.
Adăugați roșii. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Adăugați ardeiul verde, ceapa și restul de sare. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 30 de minute.