Friptură elvețiană din Indiana
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, Indiana Swiss Steak ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate de încercat. Acest fel principal are 362 de calorii , 33 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, sare, apă și ketchup. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , care este solid. Încercați fulgi de ovăz elvețian rece , șuncă la grătar și sandviș elvețian și șuncă și panini elvețian cu ciuperci și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită în ulei.
Combinați ceapa, morcovul, apa, țelina, ardeiul verde, ketchup-ul, sosul picante și oțetul; se toarnă peste carnea de vită. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 60-75 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.