Friptură din New York Strip Loin cu crustă de usturoi-ierburi
Friptură New York Strip Loin cu usturoi-crusta de plante este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 35g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, frunze de salvie, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură Din New York Strip Loin Cu Crustă De Usturoi-Ierburi, Friptură de New York benzi de muschi cu adobo freca, și Usturoi Herb NY Strip friptură cu sos de cremă de muștar.
Instrucțiuni
Cu mașina în funcțiune, aruncați usturoiul în procesor; se amestecă până se toacă fin.
Adăugați salvie, cimbru, ulei, sare și piper; procesați până se formează pasta.
Se usucă carnea cu prosoape de hârtie. Frecați carnea peste tot cu pastă de ierburi. Capac; se răcește cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați carnea, partea grasă în sus, pe raft în tigaie. Carne prăjită 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc. F. prăjiți carnea până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 130 buc.F pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute (sau 140 buc. F pentru mediu, aproximativ 40 de minute).
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 20 de minute.
Tăiați transversal în felii groase de 1/3 inch. Aranjați felii pe platou.