Friptură de vită cu sos picant de iaurt-nucă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu sos picant de iaurt-nucă. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 701 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, jumătăți de nucă, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Prăjiți Pitas de miel cu sos picant de iaurt de susan, Friptură de vită cu sos picant de roșii pătrunjel, și Pandan picant - orez cu iaurt cu burtă de porc prăjită crocantă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor până când este foarte fierbinte. Pe o farfurie, frecați friptura peste tot cu sosul de soia și apoi cu 1 lingură de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Adăugați friptura în tigaie, cu grăsimea în jos, împreună cu orice ulei suplimentar din farfurie. Gatiti la foc moderat, intorcand ocazional, pana se rumeneste peste tot, 4 minute. Întoarceți grăsimea prăjită în sus și prăjiți-o în cuptor timp de 25 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 115 pentru rare.
Transferați friptura pe o placă de sculptură pentru a vă odihni.
Între timp, întindeți nucile pe o foaie de copt și prăjiți aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc ușor; lasa sa se raceasca. Tăiați grosolan nucile.
Într-o tigaie medie, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline.
Adăugați ardeii prăjiți, chimenul, coriandrul și cay - enne, acoperiți și gătiți la foc moderat până când ardeii abia se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mediu, combinați iaurtul, usturoiul, nucile, ardeii prăjiți și roșiile și condimentați cu sare și piper. Feliați subțire friptura și serviți cu sosul de nucă.
Note: variații: folosiți sosul picant de nucă pe pui sau miel sau serviți ca o baie pentru pâinea pita.