Friptură de vită cu sos de roșii Madeira

Dacă aveți aproximativ 8 ore și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, friptură de vită cu sos de roșii Madeira ar putea fi un remarcabil fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 52G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru 4,33 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă perlată, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Filet De Vită Fript Cu Sos De Ciuperci Madeira, Roast Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean, și New York Strip friptură cu sos de tigaie Madeira.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează friptura cu sare și piper. Rumeniti friptura pe toate partile, scoateti-o pe o farfurie si dati-o deoparte.
Într-un castron mediu, combinați sosul de roșii, Madeira și usturoiul. Pune deoparte.
La un aragaz lent adăugați ceapa și morcovii.
Adăugați friptura rumenită și orice sucuri acumulate.
Se toarnă amestecul de sos peste partea de sus a fripturii.
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 8 ore.