Friptură de vită în vin roșu (Carni Arrosto al Vino Rosso)

Friptura de vită în vin roșu (Carni Arrosto al Vino Rosso) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 441 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 182 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, oregano, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Friptură de vită în vin roșu (Carni Arrosto al Vino Rosso), Brasato al vino rosso (carne de vită fiartă în vin roșu), și Pesche al vino rosso (piersici în vin roșu).
Instrucțiuni
Așezați jumătate din ceapa feliată în fundul unui aragaz lent. Condimentați friptura pe toate părțile cu 1 linguriță de sare kosher și 1 linguriță de piper negru și așezați friptura deasupra cepei.
Așezați ceapa și usturoiul rămas deasupra fripturii.
Într-un castron mare, amestecați vinul roșu, roșiile tăiate cubulețe, bulionul de vită, sosul Worcestershire, rozmarinul, oregano, busuiocul, cimbru, 1 linguriță sare kosher și 1 linguriță piper negru; se toarnă amestecul de vin peste friptură. Acoperiți aragazul lent, setați aragazul la scăzut și gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 ore.
Dacă doriți, îngroșați sosul la sfârșitul gătitului, amestecând pasta de roșii cu sucuri de tigaie până când se combină bine. Setați aragazul la foc mare și gătiți încă 10 minute.