Friptura de vită cu portocale la grătar este un fel principal care servește 2 persoane. Pentru 4,21 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 623 de calorii , 40 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de friptură de vită, sos de soia, suc de portocale și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Per total, această rețetă obține un scor bun de 53% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de vită cu sos de ciuperci , Friptură de vită asiatică și Friptură de vită cubaneză cu salată de avocado și roșii .
Instrucțiuni
1
Într-un bol, combinați primele nouă ingrediente; amestecați bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați 1 cană de marinadă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; Acoperiți și păstrați marinada rămasă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați carnea de vită în pungă. Sigilați și întoarceți pentru a o acoperi; dați la frigider timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte, întorcându-o ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scurgeți și aruncați marinada de pe carnea de vită. Frigeți la foc mediu sau la grătar, fără capac, la o distanță de 10 cm de foc, timp de 10-12 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge nivelul de copt dorit (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să arate 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°), ungând frecvent cu marinada rezervată și întorcând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch