Friptură De Porc Portocalie Condimentată

Friptură De Porc Portocalie Condimentată
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc portocalie condimentată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 177 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, morcovi tăiați pentru bebeluși, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură De Porc Portocalie Condimentată Cu Aragaz Lent, Friptură De Porc Condimentată, și Carne de porc condimentată cu friptură lentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti carnea de porc in tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste pe toate partile. Radeți coaja din portocală; stoarceți sucul din portocală. Rezervați coaja de portocală și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Așezați morcovii și caisele pe carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Se amestecă bulionul, scorțișoara, nucșoara și coaja de portocală rezervată și sucul; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 11 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Scoateți carnea de porc, morcovii și caisele din aragaz; acoperiți pentru a vă încălzi. Grăsime degresată de pe suprafața sucurilor în aragaz; se toarnă sucuri în cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se amestecă amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă mierea. Se amestecă amestecul de miere în sucuri în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 15 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Serviți carnea de porc cu morcovi, caise și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista