Friptură De Porc De Toamnă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc de toamnă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 419 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 499 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Friptură De Porc De Mere De Toamnă, Rosemary-Dijon friptură de porc cu compot de fructe de toamnă, și Friptură De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentați coapsele de porc cu usturoi praf, sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Rumeniti muschiul de porc pe toate partile in uleiul incins, aproximativ 10 minute in total.
Scoateți coapsele de porc din tigaie și puneți-le deoparte.
Se toarnă vinul alb și se aduce la foc mic, amestecând pentru a dizolva bucățile caramelizate în tigaie.
Împrăștiați dovleceii și ceapa în tigaie și așezați coapsele de porc rumenite deasupra, astfel încât să funcționeze ca un suport de prăjire. Amestecați împreună sosul de mere, muștarul, sosul de soia, zahărul și scorțișoara.
Se toarnă peste coapsa de porc, apoi se acoperă tigaia cu un capac sau un strat dublu de folie de aluminiu.
Coaceți coapsa de porc în cuptorul preîncălzit până când a atins o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C), aproximativ 1 oră. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire