Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu sos - stil Indian. Această rețetă face 8 porții cu 370 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, piper, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Curcan prăjit în stil Peking cu glazură de melasă-soia și sos de portocale-ghimbir, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.