Friptură de mușchi la grătar cu tapenadă de sparanghel

Friptura de mușchi la grătar cu tapenadă de sparanghel este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $7.21 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 638 calorii, 79G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți, Friptură De Mușchi Cu Cartofi Prăjiți Și Sparanghel, și Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-o oală cu apă clocotită ușor sărată și gătiți timp de 3 până la 4 minute, până când este fraged.
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a opri gătitul.
Tăiați sulițele în jumătate și îndepărtați vârfurile tulpinilor. Tăiați aproximativ fundul tulpinii.
Într-un robot de bucătărie, combinați sparanghelul tocat, usturoiul, busuiocul, nucile de pin și 1 linguriță de sare. Cu motorul pornit, se toarnă 1 lingură de ulei de măsline și se procesează până se toacă fin. Rezervați jumătate din pastă (aproximativ 1/2 cană) pentru o altă utilizare.
Într-un castron mic, combinați cimbru, piper și restul de ulei de măsline și sare. Frecați amestecul peste friptură. Grătiți sau prăjiți friptura 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Scoateți friptura și lăsați-o să stea, acoperită cu folie, timp de 5 minute. Împărțiți friptura în 4 porții și serviți acoperită cu păpuși de tapenadă de sparanghel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah