Friptură de legume de iarnă cu sos de fondue

Friptură de legume de iarnă cu sos de fondue
Friptura de legume de iarnă cu sos de fondue este o fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 894 calorii. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră. Un amestec de roșii cherry, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port, Cârnați cu piure de legume de iarnă, și Quinoa cu legume de iarnă prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropiți jumătate de ulei peste baza unui vas mare de gratinat sau a unei forme medii de prăjire. Sfat în dovlecei, ceapă, conopidă, usturoi și condimentați cu sare și piper. Aruncați totul împreună aproximativ și stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Subţire-Subţire-
3
Puneți legumele la cuptor și coaceți timp de 15 minute neacoperite, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Amestecați din nou legumele, aranjați roșiile deasupra și prăjiți încă 15-20 de minute, până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Pentru a face sosul, turnați vinul într-o tigaie mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ia de pe foc, se amestecă amestecul de brânză și făină de porumb, apoi kirsch sau coniac dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
KirschKirsch
7
Puneți tigaia înapoi la foc mic și amestecați totul împreună până când brânza se topește în lichid și formează un sos curgător, mătăsos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Serviți legumele cu sosul turnat peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate69
Revista