Friptură de legume de iarnă cu sos de fondue

Friptura de legume de iarnă cu sos de fondue este o fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 894 calorii. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră. Un amestec de roșii cherry, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port, Cârnați cu piure de legume de iarnă, și Quinoa cu legume de iarnă prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C.
Stropiți jumătate de ulei peste baza unui vas mare de gratinat sau a unei forme medii de prăjire. Sfat în dovlecei, ceapă, conopidă, usturoi și condimentați cu sare și piper. Aruncați totul împreună aproximativ și stropiți cu uleiul rămas.
Puneți legumele la cuptor și coaceți timp de 15 minute neacoperite, amestecând la jumătatea drumului.
Amestecați din nou legumele, aranjați roșiile deasupra și prăjiți încă 15-20 de minute, până se prăjesc ușor.
Pentru a face sosul, turnați vinul într-o tigaie mică și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc, se amestecă amestecul de brânză și făină de porumb, apoi kirsch sau coniac dacă se folosește.
Puneți tigaia înapoi la foc mic și amestecați totul împreună până când brânza se topește în lichid și formează un sos curgător, mătăsos.
Serviți legumele cu sosul turnat peste.