Friptură de fustă la grătar cu sos dulce de roșii prăjite și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo
Friptura fusta la gratar cu sos de roșii prăjite dulce și creveți prăjiți, fasole neagră și salată Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 9.76 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 853 calorii, 70g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piper poblano chile, usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fustă la grătar și sos Tomatillo prăjit, Friptură de fustă marinată cu salsa de roșii prăjite, și Tacos cu friptură de fustă cu salsa de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați friptura de fustă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
2
Într-un blender, adăugați sucul de portocale, uleiul, cilantro, pătrunjelul, chimenul și usturoiul și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați marinada într-o pungă mare de plastic re-sigilabilă și adăugați friptura. Sigilați punga și agitați ușor pentru a acoperi friptura. Marinați friptura la frigider timp de 1 oră. Aduceți friptura la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Zahăr Roșu Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Pentru sosul de roșii: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o foaie de copt, aruncați roșiile, usturoiul și serrano cu 1 lingură ulei de măsline, sare, piper și chimen. Prăjiți la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se transferă într-un blender și se amestecă cu bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță la foc mic și adăugați sosul din blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați agave și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
8
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
1
Întindeți creveții pe o foaie de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați sare și piper. Prăjiți creveții la cuptor până la fiert, 10 până la 12 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați fasolea, castravetele, ceapa, ardeiul gras, feta, pătrunjelul, coriandrul, sucul de lămâie, poblano, serrano și usturoiul într-un bol mare și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați creveții, orzo și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Se amestecă împreună, se gustă și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
4
Pentru a termina: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare și grătați friptura 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu/mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Lăsați să se odihnească, apoi feliați friptura și serviți deasupra salatei acoperite cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Nota bucătarului: dacă faceți acest fel de mâncare pentru copii, puteți limita căldura înlocuind morcovii tăiați cubulețe cu ardeii serrano chile în sosul de roșii și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoi
7
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.