Friptura de flanc la grătar cu Salsan de porumb este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 268 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, suc de lămâie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc frecată la uscat cu salsa de porumb la grătar, Friptură De Flanc Cu Salsa De Porumb Prăjită, și Chili frecat flanc friptură cu salsa de porumb prăjită.
Instrucțiuni
1
Combinați porumbul, fasolea, ardeiul gras, jalapeo, 1 cățel de usturoi, suc de lămâie, coriandru și 1/4 linguriță de piper negru. Acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Toppinguri, Opționale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2
Presărați friptura cu restul de 2 lingurițe de piper negru și puneți-o într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Combinați vinul și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste friptură. Sac de etanșare; marinat în frigider 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar, acoperit, 7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți din grătar; se taie în felii subțiri.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se servește cu salsa de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.