Friptură de flanc la grătar și Mayo Sriracha
Friptura de flanc la grătar și Mayo Sriracha ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,1 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 57G de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați rucola, printr-o presă de usturoi, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Sriracha Lime Flanc Steak, Porumb la grătar cu Sriracha Mayo, și Tofu Balsamic la grătar cu orez de conopidă Cilantro și Mayo Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse toate ingredientele marinată în blender până la o pastă aspră, răzuire în jos borcan blender după cum este necesar.
Combinați marinada și carnea într-o pungă cu fermoar de dimensiuni galoane; apăsați cât mai mult aer posibil și sigilați punga. Frigider 1 oră, flipping sac după 30 de minute pentru a se asigura că carnea marinates uniform.
Scurgeți și aruncați marinada. Friptura la grătar, la foc mediu mare timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea atinge coacerea dorită.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Transferați fripturile pe placa de tăiere; cort liber cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați friptura foarte subțire pe părtinire. Împărțiți pâinea, periați puțin ulei pe interior și grătați aproximativ 1 minut până când este cald și ușor prăjit.
Se amestecă împreună sosul Kikkoman Sriracha și maioneza și se unge pe pâinea prăjită. Compune-ți sandvișul cu friptură feliată, rucola și brie.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.