Friptură de curcan cu unt de șalotă și sos de cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu unt de șalotă și sos de cimbru. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 834 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Un amestec de bulion de pui, amidon de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Prăjiți Piept De Curcan Cu Pesto De Citrice Și Sos De Șalotă, Curcan prăjit sărat cu ierburi și șalotă-sos Dijon, și Unt de lămâie și Cimbru - pui fript și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, amestecați untul cu sosul de soia, 1/4 cană de șalotă tocată, 2 linguri de cimbru tocat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Separați pielea de pieptul de curcan și frecați 2/3 din untul de șalotă peste carne, apoi neteziți pielea sânului. Frecați exteriorul curcanului cu untul de șalotă rămas și condimentați Liberal în interior și în exterior cu sare și piper. Puneți 5 crenguțe de cimbru în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă vinul și 1/2 cană din bulionul de pui într-o tigaie prevăzută cu un suport în formă de V. Puneți curcanul pe raft și prăjiți timp de 30 de minute. Ungeți cu sucurile de tigaie. Prăjiți curcanul timp de aproximativ 1 oră și 45 de minute mai mult, ungând la fiecare 30 de minute și adăugând bulion de pui în tigaie, după cum este necesar; păstrați tigaia umedă pe tot parcursul prăjirii, astfel încât picăturile să nu se ardă. Dacă curcanul începe să se întunece prea mult, cortați-l liber cu folie. Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
4
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Între timp, într-o cratiță medie, acoperiți gâtul de curcan, inima și pipota cu cele 3 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați restul de 3 crenguțe de cimbru, condimentați cu sare și piper și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară bulionul de curcan și se reduce la 2 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Bulion De Curcan
7
Se toarnă picăturile de tigaie într-un separator de grăsime; rezervați 2 linguri de grăsime și toate picăturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 1 1/4 căni de bulion de curcan și Madeira în tigaia de prăjire; fierbeți, amestecând pentru a dizolva bucățile rumenite; ar trebui să aveți 1 1/4 căni de jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Curcan
Madeira
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Într-o cratiță medie, încălziți grăsimea rezervată de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Adăugați restul de 1/4 cană de șalotă și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
11
Adăugați restul de 1 lingură de cimbru tocat și gătiți timp de 1 minut mai mult. Se amestecă jusul, picăturile de tigaie și restul de 1 cană de bulion de curcan și se aduce la foc mic. Se amestecă suspensia de amidon de porumb și se fierbe pentru a se îngroșa foarte ușor, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bulion De Curcan
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Transfer la o barcă cu sos. Sculptați curcanul și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt