Friptură Cochetă

Friptură Cochetă
Cochet muschiulet friptura este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, friptură de mușchi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți, Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă, și Friptură De Tigaie Cochetă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; se presară peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit. Se fierbe timp de 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
În timp ce friptura stă în picioare, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Adăugați bulionul și ingredientele rămase. Se aduce la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute sau până se îngroașă, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista