Friptură Și Pătlagină
Această rețetă servește 30. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. Un amestec de ceapă, friptură de flanc de vită, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta, amestecand ocazional.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie. Puneți slănina deoparte pentru utilizare ulterioară.
Adăugați friptura, în loturi, la picături în tigaie; gatiti si amestecati 1 pana la 2 min. sau până se rumenesc uniform.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați 1/4 cană de pansament și pătlaginele în tigaie. Gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când pătlaginele se rumenesc pe ambele părți.
Adăugați friptura, slănina, ceapa și restul de 1/4 cană de pansament; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperi. Gatiti 5 min. până când ceapa este fragedă și friptura este gătită.
Presărați coriandru chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.