Friptură în stil New York cu sote de ciuperci
New York Steak stil cu ciuperci sote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 171 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați friptura de vită, ciuperci, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Friptură în stil New York cu sote de ciuperci, New York benzi friptură cu sos de ciuperci vin roșu, și Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-un vas superficial.
Se toarnă 1/2 cană marinată peste friptură; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fripturii. La frigider 30 min. la marinat, întorcându-se ocazional.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Friptură la grătar 13 până la 16 min. pentru mediu-rare la doneness mediu, de cotitură ocazional.
Scoateți friptura din grătar; acoperiți pentru a se încălzi.
Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa si usturoiul in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. Se amestecă marinada rămasă; se fierbe la foc mic 5 min.
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Se servește acoperit cu amestec de ciuperci.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah