Frigarui de pui cu romaine la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 535 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pesmet, ulei de măsline, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Sandvișuri cu pui și piper la grătar cu față deschisă, cu pene Romaine la grătar, Salată de Pecan Romaine cu frigarui de creveți, și Frigarui de Bacon și Romaine cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați uleiul de măsline, oțetul, oregano, șalotul, usturoiul, fulgii de ardei roșu și 1 1/4 lingurițe de sare într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți părțile tăiate ale fiecărei bucăți de romaină cu aproximativ 1 linguriță de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
3
Adăugați puiul în castron cu pansamentul rămas și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați pesmetul și aruncați pentru a acoperi. Filetați puiul pe frigarui, lăsând spațiu între fiecare bucată. Grătați frigaruile de pui, întorcându-se ocazional, până când sunt fierte, 8 până la 10 minute. Între timp, grătați romaina, întorcându-se o dată, până când este marcată și ușor ofilită, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
5
Transferați romaina în farfurii și stropiți cu ulei de măsline și oțet. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se servește cu frigarui de pui și se presară cu parmezan.