Frigarui De Legume La Gratar
Gratar legume Kabobs este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție conține 193 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, porumb ureche, frigarui de metal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Frigarui De Legume La Gratar, Frigărui de fructe și legume la grătar, și Pui La Grătar-Kabobs De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți frigarui de bambus sau lemn, înmuiați-l în apă timp de 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea.
Se amestecă condimentul taco și pansamentul. Filetați ingredientele rămase, alternând legumele, pe 2 frigarui, lăsând spațiu între bucăți.
Periați amestecul de pansament peste legume.
Acoperiți și grătați kabobs peste cărbuni medii de 4 inci de la căldură 25 până la 30 de minute, întorcându-vă frecvent și perindând cu pansament, până când legumele sunt fragede.