Frigarui de creveti Fiery
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Frigarui de creveți înflăcărați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 201 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați creveți rege, crenguță de cimbru, sos de scufundare levi roots fiery guava și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Frigarui De Porc Aprins, Fiery glazurate Mango BBQ frigarui de pui, și Frigarui de muschi cu cuscus de legume la gratar si sos de ardei iute sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Alternați creveții și roșiile pe 8 frigarui până când toate sunt umplute.
Așezați frigăruile într-o tavă superficială sau într-un vas de copt.
Se amestecă guava aprinsă sau sosul dulce de ardei iute cu sucul de lămâie și frunzele de cimbru, apoi se toarnă peste frigarui. Se lasă la frigider să se marineze 30 de minute.
Așezați creveții pe o tavă de copt și puneți-i sub un grătar fierbinte sau peste grătar timp de aproximativ 10 minute, întorcând și ungând ocazional. Odată gătit, serviți cu o oală suplimentară de sos de guava aprins pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.