Frapp de portocale, banane și ananas 8

Frapp de portocale, banane și ananas 8
Orange, banane și ananas Frapp este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 230 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucă de cocos, bucăți de Ananas în suc, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frappe De Ananas-Nucă De Cocos, Smoothie Cu Ananas, Portocale Și Banane, și Smoothie De Ananas Portocaliu Bananan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista