Frango Mint Cheesecake
Frango Mint Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 161 calorii. Un amestec de ouă, brânză de vaci, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Frango Mint Fudge, Torta De Frango-Plăcintă Braziliană De Pui, și Blinele de pui braziliene (Coxinha de Frango).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați biscuiții de graham de ciocolată într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până când sunt măcinate fin.
Presărați firimituri peste fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor firimiturile cu spray de gătit. Înveliți în afara tigaie cu un strat dublu de folie.
Combinați zahărul, făina și sarea.
Așezați brânza de vaci și brânzeturile cremă într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până se omogenizează.
Adăugați amestecul de zahăr; procesați 1 minut sau până când este neted.
Adăugați vanilie, ouă și albus de ou; procesați 1 minut sau până când este bine amestecat.
Adăugați jumătate din monetăriile tocate; pulsați o dată pentru a combina.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Presărați jumătatea rămasă de mentă tocată uniform peste aluat.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie cu jeleu sau o tigaie mare de prăjire; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Scoateți cheesecake din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.