Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie

Franceză într-o clipă: salată de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie
Rețeta franceză într-o clipă: salata de linte Dijon cu creveți prăjiți cu lămâie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 422 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o salată destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați creveți jumbo, morcov, tulpină de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey, Franceză într-o clipă: Paillard de porc Dijon cu spanac și salată de flori, și Franceză într-o clipă: Cocktail de creveți prăjiți cu Chermoula pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut suc, usturoi, morcov și țelină în uleiul de măsline într—o oală de sos la foc mediu până când sunt parfumate și translucide-3 până la 4 minute, deoarece sunt tocate atât de fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați lintea, frunza de dafin, tulpinile de pătrunjel și apa. Ridicați căldura la mare și aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 25 de minute. Apoi scoateți capacul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scurgeți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aruncați creveții cu sare, piper, 1 lingură de ulei de măsline și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Se întinde pe o foaie de copt și se prăjește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
În timp ce creveții se prăjesc, faceți pansamentul amestecând împreună uleiul de nucă, oțetul de vin alb și muștarul Dijon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Ulei De NucUlei De Nuc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Aruncați ușor lintea caldă cu vinaigreta și roșiile. Puneți creveții deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
LinteLinte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
BibanBiban

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista