Forme amuzante cu sos de oaie: Ragu Strengozze necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 620 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,41 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este oferită de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, carne de oaie, vin alb și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. O persoană a considerat această rețetă aromată și sățioasă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 69% . Acest scor este bun. Încercați Biryani cu carne de oaie Dum , Curry cu carne de oaie tocată și Rendang cu carne de oaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mic, combinați rozmarinul, ceapa și untura de porc, amestecând bine cu mâinile sau cu dosul unei linguri până formați o pastă. Lucrați rapid pentru a evita creșterea temperaturii grăsimii și topirea acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Într-o tigaie cu fund gros, încălziți amestecul de ierburi, ceapă și grăsime până când ceapa devine translucidă, iar rozmarinul își face mirosul. Condimentați cuburile de carne de oaie cu sare și piper și rumeniți-le pe toate părțile în grăsime, apoi adăugați vinul și gătiți la foc mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Carne De Oaie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați roșiile, condimentați cu sare și piper după gust și fierbeți la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 90 de minute, până când aromele se îmbină și carnea se desface.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Între timp, pregătiți pastele conform rețetei și întindeți-le la cea mai subțire formă pe o mașină de întins paste. Folosind un cuțit de curățat, tăiați pastele în forme neuniforme și lăsați-le să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Semințe De Dovleac Neprăjite
6
Adăugați pastele și gătiți-le 6 minute, până când sunt fierte, dar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie împreună cu ragu de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Amestecați la foc mare timp de 1 minut, apoi împărțiți în mod egal în 4 boluri de paste încălzite. Presărați deasupra pecorino ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
9
Pe o placă de lemn, puneți făina într-o movilă. Formați o adâncitură în centru și adăugați albușurile de ou și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac Neprăjite
10
Adăugați apa, puțin câte puțin, în timp ce amestecați făina și apa cu o furculiță. Folosind ambele mâini, frământați aluatul într-o bilă, adăugând mai multă făină după cum este necesar, pentru a obține un aluat neted și maleabil. Puneți aluatul sub un bol răsturnat și lăsați-l să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)