Forme amuzante cu sos de oaie: Ragu Strengozze

Forme amuzante cu sos de oaie: Ragu Strengozze
Forme amuzante cu sos de oaie: Ragu Strengozze necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 620 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,41 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este oferită de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, carne de oaie, vin alb și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. O persoană a considerat această rețetă aromată și sățioasă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 69% . Acest scor este bun. Încercați Biryani cu carne de oaie Dum , Curry cu carne de oaie tocată și Rendang cu carne de oaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mic, combinați rozmarinul, ceapa și untura de porc, amestecând bine cu mâinile sau cu dosul unei linguri până formați o pastă. Lucrați rapid pentru a evita creșterea temperaturii grăsimii și topirea acesteia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Într-o tigaie cu fund gros, încălziți amestecul de ierburi, ceapă și grăsime până când ceapa devine translucidă, iar rozmarinul își face mirosul. Condimentați cuburile de carne de oaie cu sare și piper și rumeniți-le pe toate părțile în grăsime, apoi adăugați vinul și gătiți la foc mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Carne De OaieCarne De Oaie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Adăugați roșiile, condimentați cu sare și piper după gust și fierbeți la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 90 de minute, până când aromele se îmbină și carnea se desface.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Între timp, pregătiți pastele conform rețetei și întindeți-le la cea mai subțire formă pe o mașină de întins paste. Folosind un cuțit de curățat, tăiați pastele în forme neuniforme și lăsați-le să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați pastele și gătiți-le 6 minute, până când sunt fierte, dar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie împreună cu ragu de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
8
Amestecați la foc mare timp de 1 minut, apoi împărțiți în mod egal în 4 boluri de paste încălzite. Presărați deasupra pecorino ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Pe o placă de lemn, puneți făina într-o movilă. Formați o adâncitură în centru și adăugați albușurile de ou și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați apa, puțin câte puțin, în timp ce amestecați făina și apa cu o furculiță. Folosind ambele mâini, frământați aluatul într-o bilă, adăugând mai multă făină după cum este necesar, pentru a obține un aluat neted și maleabil. Puneți aluatul sub un bol răsturnat și lăsați-l să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista