Fontina, spanac și ceapă Cr Amperpes

Fontina, spanac și ceapă Cr Amperpes
Fontina, spanacul și ceapa Cr Amperpes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 502 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, semințe de chimen, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Fontina caramelizată cu ceapă și spanac Chorizo + pizza cu anghinare, Ceapă verde și Fontinan Arancini, și Pizza cu morcovi cu Fontinan și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, combinați 1 lingură de unt, ceapă, chimen și 1/2 cană de apă. Acoperiți și amestecați ocazional până când ceapa este foarte moale, 10 până la 15 minute (adăugați încă câteva linguri de apă dacă lichidul se evaporă înainte ca ceapa să fie gata), apoi descoperiți și amestecați des până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc.
3
Strângeți excesul de lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Se amestecă spanacul cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați 2 1/2 căni de brânză și sare după gust; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați CRPE-urile ușor depărtate pe un blat, cu partea palidă în sus. Lingura cantități egale de spanac de umplere în jos centrul de crpes; rola pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Setați crpes umplut, cusături în jos și unul lângă altul, într-o caserolă superficială de 3 litri cu unt (9 pe 13 in.).
8
Coaceți într-un cuptor obișnuit de 375 sau cuptor cu convecție de 350 până când este fierbinte în centru, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Presărați brânza rămasă într-o bandă în centrul crpes. Reveniți la cuptor și coaceți până se topește brânza, aproximativ 3 minute. Cu o spatulă largă, transferați CRPE-urile pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista