Fontina, spanac și ceapă Cr Amperpes
Fontina, spanacul și ceapa Cr Amperpes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 502 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, semințe de chimen, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Fontina caramelizată cu ceapă și spanac Chorizo + pizza cu anghinare, Ceapă verde și Fontinan Arancini, și Pizza cu morcovi cu Fontinan și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, combinați 1 lingură de unt, ceapă, chimen și 1/2 cană de apă. Acoperiți și amestecați ocazional până când ceapa este foarte moale, 10 până la 15 minute (adăugați încă câteva linguri de apă dacă lichidul se evaporă înainte ca ceapa să fie gata), apoi descoperiți și amestecați des până când lichidul se evaporă.
Strângeți excesul de lichid din spanac.
Se amestecă spanacul cu ceapa.
Adăugați 2 1/2 căni de brânză și sare după gust; se amestecă bine.
Așezați CRPE-urile ușor depărtate pe un blat, cu partea palidă în sus. Lingura cantități egale de spanac de umplere în jos centrul de crpes; rola pentru a închide.
Setați crpes umplut, cusături în jos și unul lângă altul, într-o caserolă superficială de 3 litri cu unt (9 pe 13 in.).
Coaceți într-un cuptor obișnuit de 375 sau cuptor cu convecție de 350 până când este fierbinte în centru, 15 până la 20 de minute.
Presărați brânza rămasă într-o bandă în centrul crpes. Reveniți la cuptor și coaceți până se topește brânza, aproximativ 3 minute. Cu o spatulă largă, transferați CRPE-urile pe farfurii.
Se adaugă sare după gust.