Fondue de brânză Matty ' s Brie
Fondue de brânză Brie Matty ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 451 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, amidon de porumb, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Fondue Brie și arpagic, Brie și Fondue de ciuperci sălbatice, și Supa slabă a lui Matty.
Instrucțiuni
Frecați usturoiul pe tot interiorul vasului de fondue, lăsând bucățile zdrobite în fund. De asemenea, puteți face fondue într-o tigaie obișnuită cu sos și transferați-o în oala cu fondue, dar de ce să obțineți două tigăi toate nebunești?
Adăugați vinul alb și sherry în oală și încălziți la foc mediu-mic.
Aruncați cuburile de brânză în amidon de porumb pentru a acoperi. Când vinul este fierbinte, adăugați brânza. Se amestecă încet cu o lingură de lemn la început și apoi se folosește un tel. Se amestecă constant pentru a nu se arde pe fundul vasului. Când brânza s-a topit, scoateți-o de pe foc și radeți-o în puțină nucșoară. Condimentează cu sare și piper după gust. Fondue trebuie să fie netedă și să acopere o lingură de lemn. Dacă pare să curgă, adăugați mai multă brânză. Dacă este prea gros, adăugați un strop mai mult vin-cu moderație.
Pregătiți-vă baza de oală pentru fondue și păstrați fondue caldă la foc mic. Scoateți șervețelele bune de in și puneți masa. Aceasta este o masă de care să fii mândru!