Fondue de brânză Matty ' s Brie

Fondue de brânză Matty ' s Brie
Fondue de brânză Brie Matty ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 451 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare și piper, amidon de porumb, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare sunt Fondue Brie și arpagic, Brie și Fondue de ciuperci sălbatice, și Supa slabă a lui Matty.

Instrucțiuni

1
Frecați usturoiul pe tot interiorul vasului de fondue, lăsând bucățile zdrobite în fund. De asemenea, puteți face fondue într-o tigaie obișnuită cu sos și transferați-o în oala cu fondue, dar de ce să obțineți două tigăi toate nebunești?
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați vinul alb și sherry în oală și încălziți la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Aruncați cuburile de brânză în amidon de porumb pentru a acoperi. Când vinul este fierbinte, adăugați brânza. Se amestecă încet cu o lingură de lemn la început și apoi se folosește un tel. Se amestecă constant pentru a nu se arde pe fundul vasului. Când brânza s-a topit, scoateți-o de pe foc și radeți-o în puțină nucșoară. Condimentează cu sare și piper după gust. Fondue trebuie să fie netedă și să acopere o lingură de lemn. Dacă pare să curgă, adăugați mai multă brânză. Dacă este prea gros, adăugați un strop mai mult vin-cu moderație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Pregătiți-vă baza de oală pentru fondue și păstrați fondue caldă la foc mic. Scoateți șervețelele bune de in și puneți masa. Aceasta este o masă de care să fii mândru!
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista