Fondue Cremoasă De Vită Ciobită

Fondue Cremoasă De Vită Ciobită
Fondue de carne de vită cremoasă este o farfurie care servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă verde, cremă de brânză, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Carne De Vită Cu Cremă, Carne de vită ciobită pe pâine prăjită, și Carne De Vită Cu Cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți laptele și crema de brânză la foc mediu; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă carnea de vită, ceapa și muștarul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Transferați într-o oală de fondue sau 1-1/2-qt. aragaz lent; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se servește cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista