Fondue Cremoasă De Vită Ciobită
Fondue de carne de vită cremoasă este o farfurie care servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 101 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă verde, cremă de brânză, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de grozav. Carne De Vită Cu Cremă, Carne de vită ciobită pe pâine prăjită, și Carne De Vită Cu Cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți laptele și crema de brânză la foc mediu; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă carnea de vită, ceapa și muștarul; se încălzește.
Transferați într-o oală de fondue sau 1-1/2-qt. aragaz lent; păstrați cald.
Se servește cu cuburi de pâine.