Foie Gras-Scoici Aburite

Foie Gras-Scoici Aburite
O porție conține 267 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă $3.6 pe portie cade în bugetul dvs., Foie Gras-aburit scoici ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, ceapă, mousse de foie gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Și Turtă Dulce, și Foie Gras Au Torchon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un vas mic de copt, turnați uleiul de măsline peste pene de ceapă, acoperiți cu folie și prăjiți aproximativ 40 de minute, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Scurgeți, rezervând uleiul pentru o altă utilizare. Tăiați grosolan ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
4
Într-o oală mare, adâncă, combinați 1 cană de apă cu scoici, oțet de vin alb și mousse de foie gras. Acoperiți și aburiți la foc moderat până când scoicile se deschid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Foie GrasFoie Gras
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Transferați scoicile în boluri, aruncând orice nu se deschide. Se strecoară bulionul într-un castron mediu și se clătește oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Întoarceți sosul în oală, oprindu-vă când ajungeți la nisipul din partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați untul și bateți la foc moderat până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați ceapa prăjită și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se toarnă sosul peste scoici și se servește imediat cu pâine crustă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista