Florentin de pui și ciuperci
Florentinul de pui și ciuperci necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 486 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac, ceapă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Paste Florentine Cu Ciuperci, Ciuperci Vegane Florentine, și Paste Florentine Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți 1 cană de bulion la fiert într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați ciuperci, ceapă și spanac; reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute.
Combinați bulionul rămas, 1 cană de lapte, usturoi praf și sare într-o cratiță medie; aduceți la foc mic.
Combinați laptele rămas și amidonul de porumb într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și mozzarella în amestecul de bulion; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa.
Aranjați pastele în partea de jos a unei caserole de 3 litri acoperite cu spray de gătit; acoperiți cu amestec de spanac și pui. Se amestecă amestecul de bulion peste pui și se presară cu cheddar.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.