Florentin Curried Chicken

Florentine Curried pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 479 calorii, 44G de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânza monterey jack, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Florentin, Pui Și Șuncă Florentină, și Stil Florentin De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați bine supa, sosul cremos de salată, sucul de lămâie și pudra de curry.
Pe fundul unui vas de 9x13 inci, întindeți spanacul stors uniform.
Puneți puiul deasupra spanacului.
Se toarnă amestecul de supă deasupra puiului, astfel încât totul să fie acoperit, apoi se presară cu boia de ardei.
Întindeți brânza deasupra.
Coaceți aproximativ 1 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, până când brânza se rumeneste ușor. (Puteți acoperi vasul cu o bucată de folie și lăsați-l în cuptor la cald până când este gata de servit sau poate fi făcut cu o zi înainte și reîncălzit!)