Flanul Angelei

Flanul Angelei
Rețeta Flanului Angelei ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 274 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă, amestecând frecvent. Continuați să gătiți 3 minute sau până devin aurii, amestecând continuu. Se toarnă imediat în cupe de cremă de 8 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Combinați 2% lapte cu conținut redus de grăsimi și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte2% Lapte
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați Căni în fundul unei tigaie pentru pui; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
8
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și inversați pe farfurii.
9
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tempranillo organic Protos cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Culoare vișină strălucitoare cu jantă violet. Proaspete, unde fructele de pădure negre și roșii se amestecă împreună cu note picante, ușoare prăjite și cacao din îmbătrânirea butoiului. Senzație foarte netedă și mătăsoasă, taninuri echilibrate și moi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista