Flanul Angelei
Rețeta Flanului Angelei ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 274 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă, amestecând frecvent. Continuați să gătiți 3 minute sau până devin aurii, amestecând continuu. Se toarnă imediat în cupe de cremă de 8 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit, basculând rapid până când zahărul caramelizat acoperă fundul cupelor.
Combinați 2% lapte cu conținut redus de grăsimi și ingredientele rămase într-un blender; procesați până se omogenizează. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Așezați Căni în fundul unei tigaie pentru pui; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți cupele din tigaie; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni și inversați pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.