Flan de dovleac cu sos de salvie parmezan

Flan de dovleac cu sos de salvie parmezan
Rețeta Butternut Squash Flan cu sos de salvie parmezan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 5 ore. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 26 de fani. Un amestec de parmigiano-reggiano, ouă plus 2 gălbenușuri, frunze de salvie plus 2 lingurițe de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste de dovleac și parmezan cu salvie, Supă de dovlecei de nucă cu crutoane de salvie și parmezan, și Piure de dovleac prăjit de două ori la cuptor cu parmezan și salvie.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Prăjiți dovleceii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie puțin adâncă unsă până când gâtul este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 325 F. suc de fructe rece la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ungeți o tigaie rotundă de 8 pe 2 inci. Linia de jos cu o rundă de pergament sau hârtie de ceară și hârtie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Scoateți carnea din dovlecei, aruncând pielea și pur și pur și simplu într-un robot de bucătărie până la omogenizare, aproximativ 45 de secunde. Puneți 2 căni pur aproxume într-un castron, apoi amestecați ouă întregi, 1 cană jumătate și jumătate, 2 linguri de brânză, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă amestecul de dovlecei în tigaia de tort și se coace într-o baie de apă până când se fixează și o culegere de lemn sau o frigăruie iese aproape curată, de la 45 de minute la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din baie de apă și se răcește flan în tigaie pe un raft 15 minute. Inversați o farfurie plată peste flan, apoi inversați flanul pe farfurie și îndepărtați cu grijă pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, aduceți frunze întregi de salvie și ceașcă rămasă jumătate și jumătate doar la foc mic într-o cratiță grea de 1 până la 2 litri, apoi scoateți-o de pe foc și lăsați - o abruptă, acoperită, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Îndepărtați salvie, stoarceți cu grijă frunzele pentru a extrage lichid și aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
10
Bateți gălbenușurile în jumătate și jumătate și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii și înregistrează 170 până la 175 F pe termometru, aproximativ 4 minute (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Se toarnă imediat sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apoi se adaugă 1/2 cană de brânză rămasă și salvie tocată, amestecând până se topește brânza. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Tăiați flanul în pene cu un cuțit subțire, ștergând cuțitul curat după fiecare felie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Serviți flanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista