Flan de ciocolată (Flan de ciocolată)
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Flanul de ciocolată (Flan de ciocolată) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 574 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 635 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte evaporat, pudră de cacao, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caramelul, puneți 1 cană de zahăr într-o oală mică cu ceașcă de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Amestecați o dată și reduceți focul la mediu și gătiți aproximativ 5 minute sau până când siropul capătă o culoare caramel.Turnați imediat o cantitate egală de caramel în fiecare ramekin sau în orice matriță rezistentă la cuptor pe care doriți să o utilizați. Rotiți fiecare fel de mâncare pentru a acoperi baza cu caramel, lucrați rapid, deoarece caramelul se va întări rapid pe măsură ce se răcește.
Așezați toate ramekinele într-o tigaie mare și puneți-le deoparte.Preîncălziți cuptorul la 350 F.In un castron mediu, folosind un mixer electric, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou și 1 lingură de zahăr timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați laptele condensat, smântâna grea, laptele evaporat și pudra de cacao și amestecați încă 1 minut.Turnați cu grijă o cantitate egală de amestec de flan în ramekinele caramelizate din tigaia de prăjire. Apoi adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire, nu în ramekins, până când apa ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekins.
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul flanului iese curat.