Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu sos de hrean-arpagic. Această rețetă servește 8 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 368 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, hrean, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Filet de vită la grătar cu sos de hrean, Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean, și Filet de vită la grătar cu sos de hrean-nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Frecați carnea de vită cu ulei; se acoperă pe toate părțile cu piper și 3/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Vită
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 3 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați carnea de vită pe o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
5
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 12
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați smântâna și ingredientele rămase; serviți cu carne de vită.