Filet de vită și ciuperci în sos de unt de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită și ciupercile în sos de unt de usturoi. Această rețetă face 4 porții cu 490 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, vin nealcoolic, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită cu ciuperci și sos Espagnole, Filet de vită prăjit cu ciuperci și sos de cremă de vin alb, și Friptură De Vită Cu Unt De Ierburi De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Presărați fripturi de vită cu sare și piper. Gatiti carnea de vita in unt 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; gătiți 6 până la 8 minute (carnea de vită va fi aproape gata și continuați să gătiți în picioare).
Scoateți carnea de vită pe platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Creșteți căldura la mediu.
Adăugați 1 lingură de unt rămas în tigaie.
Adăugați ciupercile și usturoiul. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand o data sau de doua ori, pana se inmoaie.
Adăugați vin. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand se reduce la aproximativ o treime si amestecul este usor gros.
Bateți untul rămas, câte 1 lingură odată, în sos cu biciul de sârmă doar până se topește.
Serviți ciuperci și sos peste carne de vită.